Loading...

Kedves kerékpáros!

Isten hozott!

Főprofilunk a Single-speed és FIXI (egy-sebességes szabadonfutós és fix hajtással rendelkező kerékpárok) épitése, karbantartása, illetve a kézzel fűzött kerekek készítése.

Szeptembertől februárig, egyéb kerékpárok karbantartását is vállaljuk. Minden esetben szükséges a személyes egyeztetés.

A szerviz idő függ az aktuális leterheltségtől, illetve a munka nagyságától. Főszezonban, márciustól augusztusig hosszabb, míg szeptembertől februárig rövidebb ideig tart a megbízások teljesítése.

A szerviz munka nagyságát, előzetes egyeztetés alapján, felmérjük.

A felmérés történhet, telefonon, e-mailben, de a legjobb személyesen.

A felmérést követően tudjuk meghatározni, melyik nap tudjuk vállalni a szervizt.

Minden összeépített kerékpárt jó minőségű alkatrészekkel szerelünk! A szerelési munkákhoz minőségi PARK TOOL szerszámokat használunk, minden folyamathoz a megfelelőt. A gyenge minőségű szerszámok károsítják az alkatrészeket így azok javíthatósági ideje csökken.

Az árakat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a minőség.

A beépített alkatrészekre 1 hónap jótállást vállalunk.  A gumiköpenyeket csak gyári hiba esetén tudjuk cserélni. Bizonyos termékekre 6, 12 illetve 24 hónapos jótállást vállalnak a gyártók. A termékek jótállási idejéről érdeklődj vásárláskor.

A 150.000 Ft-ot meghaladó alkatrész vásárlást követően, kerékpár építése esetén ”építési munkadíjat” nem számolunk fel. A kerékfűzést minden esetben külön számoljuk!

Az aktuális szerelési díjakról érdeklődj szervizünkben!

Várunk szeretettel!